Arizona system doo

Arizona system doo je ekskluzivni uvoznik i distributer Great dainties prozvoda za Srbiju,Crnu goru i Bosnu i Hercegovinu.

Sve proizvode premium kvaliteta možete naći u svim bolje snabdevenim petshopovima u Srbiju, a uskoro i u regionu.Grickalice za pse i mačke su vrhunskog kvalita ,koji su rađeni po svim standardima HACCP i ISO 9001.Za vaše ljubimce u ponudi je široki asortiman proizvoda,koji su od čistog mesa,barenog mesa,mekano meso,mešano meso,vegeterijansko meso,koji su hermtički zatvoreni sa rokom trajanja od 24 meseca koji u sebi imaju i upijače vazduha.Proizvodi su,veoma praktičnii i pogodni za svakodnevnu upotrebu.

U odnosu na konkurentske proizvode,naši proizvodi se prave od svežeg pilećeg, pačijeg, zečijeg mesa, kao i jagnjetine, ribe, govedine i svinjetine najvišeg kvaliteta, sa visokom količinom proteina uz vitamine i dodatke koji jačaju imunitet, vitalnost, kondiciju, pravilan rast i razvoj, pokretljivost, negu kože i dlake, vid, bez hemikalija, boja, prezervativa i aroma. Sve ovo zajedno pruža vašem ljubimcu zdrav i kvalitetan život uz garantovanu svežinu i ukus.